1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Het Sikkens presenteert Garantiekozijn

SASSENHEIM – Het hele kozijn bij houtrot vervangen is tegenwoordig niet meer nodig. Sikkens en Polyfilla Pro, beide onderdeel van AkzoNobel, presenteren het Sikkens Garantiekozijn. Het traject van reparatie wordt volledig gebaseerd op een onafhankelijke 100 procent inspectie en bevestigd door het KOMO keurmerk.

De combinatie van de juiste techniek, duurzaam kwalitatief materiaal en optimale kennis van het vervangen van houtrot maakt dit systeem de oplossing voor woningbouwprojecten waar houtherstel noodzakelijk is.

Budgetzekerheid

Het Sikkens Garantiekozijn is herstel op maat met producten die op elkaar zijn afgestemd. Het garandeert budgetzekerheid gedurende de hele exploitatieperiode. Dit gaat op basis van een gezamenlijk opgesteld meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Tijdens dit traject is er volledige borging door een onafhankelijke 100 procent inspectie en het KOMO keurmerk maakt het compleet. Bij het houtherstel worden alleen de meest kwetsbare delen vervangen en dus niet een heel kozijn. Dit wordt gedaan met Polyfilla Pro Durodeen kunststof. Deze recyclebare kunststof, wat in Nederland wordt geproduceerd, is van een dermate kwaliteit dat de levensduur van een kozijn verhoogt kan worden met zeker 30 jaar.

Efficiënt onderhoud

Naast budgetzekerheid en lagere milieubelasting is het Sikkens Garantiekozijn ook efficiënter door de aanwezigheid van een duidelijk onderhoudsplan. Naast dit onderhoudsplan is ook de inzet van personeel efficiënter, zij zijn breder inzetbaar omdat de focus ligt op deelreparaties. Het systeem is ook een groot voordeel voor de bewoners van het woningbouwproject, het glas blijft namelijk gewoon in het kozijn en is er dus minder overlast. Kortom, het Sikkens Garantiekozijn is een optimale oplossing voor vastgoedprojecten op basis van RGS.

Nadere informatie:
www.sikkens.nl
www.sikkenscenter.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X