-1 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Seminar over het Duitse bouwrecht

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

DEN HAAG – De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) organiseert op 20 maart in Amstelveen een seminar over het nieuwe Duitse bouwrecht. In samenwerking met het Duitse advocatenkantoor Alpmann Fröhlich worden de deelnemers op praktische wijze over de “do’s & don’ts” geïnformeerd.

Voor bouwondernemers en aannemers is het van groot belang om te weten dat er in het Duitse bouwrecht per 1 januari 2018 nieuwe regelingen en wijzigingen zijn. Om complicaties tijdens bouwprojecten in Duitsland te vermijden is basiskennis van het bouwrecht essentieel. “Het nieuwe Duitse bouwrecht is direct toepasselijk op ieder bouwproject en geldt ook voor Nederlandse bouw- en aannemingsbedrijven”, aldus Aldo Lodder, seminar-coordïnator van de DNHK. “Aannemers doen er goed aan om te weten welke regels moeten worden nageleefd, vanaf het bouwcontract tot de oplevering.” Het Nederlandse en Duitse bouwrecht kennen namelijk belangrijke verschillen en met de veranderingen die zijn ingevoerd per 1 januari 2018 liggen risico’s op de loer.

De deelnemers krijgen duidelijke adviezen om zelfstandig succesvol een bouwproject in Duitsland af te kunnen ronden. Dit gebeurt door middel van een stappenplan, zodat er geen verrassingen ontstaan. Het seminar is gericht op bouwondernemers en aannemers die actief zijn of worden met Duitse bouwprojecten. De deelnamekosten bedragen 249 euro (excl. BTW). Leden van de DNHK of Bouwend Nederland ontvangen 20 respectievelijk 10 procent ledenkorting.

Nadere informatie en aanmelding: www.dnhk.org/nl/seminars

- Advertisement -

Laatste nieuws

X