0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

SCM presenteert nieuwe booroplossingen

RIMINI – Honderden gasten kwamen op 18, 19 en 20 oktober naar het open huis van SCM in Rimini. Het centrale thema deze dagen: ‘Drilling is no longer boring’.

Het Technology Center van SCM presenteerde een preview van de nieuwe Morbidelli NC boortechnologie. De eerste dag van de driedaagse werden de verkoopteams van de SCM-dealers ingelicht over de nieuwste technieken. De overige twee dagen waren vrijgemaakt voor geïnteresseerde bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Europa, Azië en Zuid-Amerika.

De nieuwe oplossingen van Morbidelli worden door SCM samengevat in een aantal steekwoorden: kwaliteit, superieure precisie, gecombineerd met ongeëvenaarde productie en bedieningsgemak. Het evenement bood de gelegenheid om kennis te maken met de morbidelli cx 220 en de cx210 en de nieuwe morbidelli ux200d, een complete en flexibele CN booroplossing, afgestemd op klantspecifieke vragen, gecombineerd met industriële productie.

Bij de morbidelli cx 220 en de cx 210 zijn een paar opvallende innovaties doorgevoerd. Allereerst springt het design van de nieuwe compacte boorkoppen op. De werktafel is verbeterd en zorgt voor ene perfect eindresultaat, vanwege de klemmen die de werkstukken perfect in positie houden. Het fixeren van de werkstukken verloopt supersnel en dat betekent een optimalisatie van de productwisselingen, hetgeen de productiviteit in zijn geheel doet toenemen. Een bijkomende innovatie is de verbeterde aan- en afvoer van panelen.

De nieuwe morbidelli ux200d is geschikt voor panelen van diverse afmetingen en is in staat om de panelen tegelijkertijd van beide zijden te bewerken. De ux200d functioneert als standalone machine, maar is ook goed te integreren in een productielijn.

Smart & human Factory

Van 31 januari tot en met 2 februari organiseert SCM het volgende open huis in het Technology Center in Rimini. Onder de titel ’You will never work alone’ kunnen bezoekers dan kennis maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen. SCM introduceert dan onder andere een productiemodel met digitale en geautomatiseerde systemen met daarin de mogelijkheid voor een directe interactie tussen mens en machine.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X