1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

SCM focust op nesting

RIMINI – SCM presenteert tijdens haar open huis de nieuwe Morbidelli range, ontwikkeld om de snelheid en flexibiliteit van plaatbewerking ten behoeve van de meubelindustrie te vergroten.

Het open huis vindt plaats op 31 januari en 1 en 2 februari in het Technology Center in het Italiaanse Rimini. Het event heeft de naam ‘Smart&Human Factory’ meegekregen. De huisbeurs is het podium voor het nieuwe, geavanceerde SCM-model, waarbij digitaliserings- en automatiseringssystemen zijn ontwikkeld om de interactie tussen man en machine te optimaliseren en daarnaast de volledige controle over het totale productieproces te behouden.

Tijdens de huisshow krijgen bezoekers een preview van de nieuwe range Morbidelli CNC- nesting-centers. Vijf-assig en ‘all-in-one’ technologie, in combinatie met de vraag van de markt om ‘Batch1’ productie, waarbij hoge snelheid en flexibiliteit de boventoon voeren. “De nieuwe Morbidelli centra zijn ontworpen op basis van feedback vanuit de markt. De innovaties bij de m100 en m200-modellen zijn aangepast naar het nieuwe design van Morbidelli en een perfecte oplossing voor de grotere en kleinere meubelproducenten”, aldus SCM-BU manager Bruno di Napoli.

Tijdens het open huis event van SCM zal de machinebouwer diverse demonstaties verzorgen, waarbij de nesting technologie gecombineerd wordt met automatisering, maar ook met robottechnologie, zodat bezoekers een goed zicht krijgen op het productieproces.

Nadere informatie: www.scmgroup.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X