0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

SCM focust op nesting

RIMINI- Een van de merken waarmee SCM zich op de Ligna wil presenteren is de nieuwe Morbidelli range, specaal ontwikkeld om de snelheid en flexibiliteit van plaatbewerking ten behoeve van de meubelindustrie te vergroten.

SCM presenteert zich al langere tijd met de ‘Smart&Human Factory’, waarbij digitaliserings- en automatiseringssystemen zijn ontwikkeld om de interactie tussen man en machine te optimaliseren en daarnaast de volledige controle over het totale productieproces te behouden.

Tijdens de Ligna kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe range Morbidelli CNC- nesting-centers. Vijf-assig en ‘all-in-one’ technologie, in combinatie met de vraag van de markt om ‘Batch1’ productie, waarbij hoge snelheid en flexibiliteit de boventoon voeren. “De nieuwe Morbidelli centra zijn ontworpen op basis van feedback vanuit de markt. De innovaties bij de m100 en m200-modellen zijn aangepast naar het nieuwe design van Morbidelli en een perfecte oplossing voor de grotere en kleinere meubelproducenten”, aldus SCM-BU manager Bruno di Napoli.

Tijdens de beurs in Hannover zal de Italiaanse machinebouwer diverse demonstraties verzorgen, waarbij de nesting technologie gecombineerd wordt met automatisering, maar ook met robottechnologie, zodat bezoekers een goed zicht krijgen op het productieproces.

Nadere informatie:
SCM Group
Hal 13
www.scmgroup.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X