0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Schroeven van Spax

ARNHEM – Burghouwt, groothandel voor de bouw en industrie heeft meer dan 20.000 producten voor de bouw op voorraad. Daaronder ene uitgebreid assortiment schroeven, waaronder die van het merk Spax.

Bij Timboco Kozijntechniek en Timboco Prefab in Drachten gebruikt men schroeven van Spax. Voorman Gerard van der Sluis legt uit waarom: “De kwaliteit van Spaxschroeven levert niet alleen gemak en voordeel op in de productie van onze kozijnen en HSB-elementen, voor ons telt ook het plezier dat je als timmerman beleeft aan werken met een goed product.”

Als het om schroeven gaat, zijn de zaken bij Timboco helder: die komen van Spax en worden geleverd door Burghouwt. Gerard van der Sluis heeft hier een aantal redenen voor: “De schroefkoppen breken niet zo snel af en hebben geen braampjes of restafval uit het doosje waaraan onze mensen hun handen openhalen als ze met een hand vol schroeven kozijnen of HSB-elementen monteren. Dus: geen vervelende weerhaakjes in handen en vingers.”

Timboco maakt kozijnen, voornamelijk voor de woningbouw en levert HSB-constructies – gevelelementen, maar soms ook complete woningen. Het bedrijf uit Drachten heeft zo’n veertig medewerkers. Gerard van der Sluis werkt al 22 jaar bij Timboco: “Spaxschroeven gebruikte men hier toen al. Een aantal keren hebben we andere schroeven uitgeprobeerd of we kregen, via een leverancier van beslag of roosters, het aanbod om andere, goedkopere schroeven te gebruiken die door hen werden meegeleverd. Maar elke keer zei ik dan na een maand: ‘Doe toch de Spaxschroeven maar weer. Die zijn beter’.”

Nadere informatie:
Burghouwt
Telefoon: 026 – 368 42 42
www.burghouwt.nl

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X