-1 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Schoonloopmatten

AMERSFOORT – Zet een mondmasker op, blijf op afstand, desinfecteer uw handen: in pandemietijden gelden deze drie basisregels voor wie entreehallen, winkels of restaurants bezoekt. Als geheugensteuntje voor bezoekers, klanten en gasten biedt textieldienstverlener MEWA passend geïllustreerde schoonloopmatten aan.

De schoonloopmatten zijn bedrukt met afbeeldingen van mond- en neusbescherming, handdesinfectie of 1,5-meter-afstandspijlen en ze herinneren eraan om voorzichtig te blijven. De schoonloopmatten bieden dus meteen drie voordelen: ze dienen als afstandhouder, vuilvanger en informatief hulpmiddel in één product. Letterlijk terloops kunnen bedrijven gasten op professionele wijze attent maken op de geldende hygiëneregels en zo de kans op besmetting voor medewerkers en bezoekers beperken. De matten zijn ook geschikt voor gebruik binnen, bijvoorbeeld als vuil- en blikvanger vlakbij de dispenser met ontsmettingsmiddel. Dankzij een speciale rugcoating beschikken ze over een kreukvrije antisliplaag.

De informatieve matten zijn verkrijgbaar in koningsblauw en antraciet, in drie verschillende maten en zes verschillende designs. Alle matten kunnen gehuurd worden volgens het principe van textielsharing: eenmaal besteld stelt de dienstverlener schone matten ter beschikking. Servicechauffeurs van MEWA halen de vuile matten regelmatig op en leveren ter vervanging schone matten af.

Nadere informatie:

MEWA Textiel-Service
Telefoon: 033 277 92 40
www.mewa-service.nl

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X