0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Rondleiding bij specialist in CNC draai- en freeswerk

NEERPELT – De Groot Bewerkingsmachines nodigt belangstellenden uit voor Almo Woodproducts in bedrijf op donderdag 7 juni tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Deze industriële toeleverancier voor schrijnwerkers en meubelindustrie is gespecialiseerd in CNC-draai en -freeswerk van massief hout.

Tijdens dit gezamenlijke event in het Belgische Neerpelt, op 25 kilometer vanaf Eindhoven, is te zien hoe het bedrijf dagelijks produceert met de modernste CNC-techniek van topmerken binnen de houtbewerking. Speciale aandacht gaat naar verschillende Biesse cnc-bewerkingscentra waaronder een Rover M, twee Dimter gestuurde afkortzagen, een Weinig vierzijdige en diverse Altendorf formaatzagen.

Machinepark met zestig machines

Maar er is nog veel meer te zien want het gehele machinepark van zestig machines is in productie. Machines van merken als Casadei, Centauro, Harwi, Stromab, Rojek, Boere, Meconaf, Pade, SCM, Intorex en Martin. Ook het naastgelegen Almo Woodcreations is geopend voor een bezoek op donderdag 7 juni. Deelname is gratis en vrijblijvend. Ook een persoonlijke rondleiding of een gesprek met een productspecialist is mogelijk, maar voorinschrijving is dan noodzakelijk via de website van De Groot: www.degroot.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X