-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

RetDotAward voor Scm en NiEW

BERLIJN – De Scm Group en NiEW hebben de RedDot Award in de wacht gesleept voor Maestra Active, het human interface project van Scm. Zij kregen de onderscheiding in de categorie Brands & Communication Design.

NiEW is een ontwerpbureau dat zich vooral richt op de industrie en is gespecialiseerd in het design-ontwerp en het koppelen daarvan aan industriële producten.

De prestigieuze RedDot Award-competitie werd dit jaar voor de 65e keer georganiseerd. De jury was onder de indruk van het hoge niveau van design, de innovatie en de creativiteit achter dit ‘Made in Italy’ product. Het automatiseringssysteem Maestro Active is inzetbaar in alle productielijnen met Scm-machines en sluit aan op de Industy 4.0 en IoT-gedachte van Scm. Maestro Active is speciaal omdat het inzetbaar is op alle Scm machines en productielijnen, onafhankelijk van taal, achtergrond of cultuur of professionele ervaring van de gebruiker. Het systeem reikt de gebruiker aanbevelingen aan die het gebruik van de machines en de productielijnen vereenvoudigen. De voordelen zijn dat er minder fouten worden gemaakt en er dus sneller gewerkt kan worden.

De uitreiking van de Red Dot Award vond plaats op 1 november tijdens een gala in het Konzerthaus in Berlijn. De jury kreeg ruim 8.000 inzendingen te verwerken, verdeeld over meerdere categorieën.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X