4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Renovatie 2018 raakt juiste snaar

DEN BOSCH – In Den Bosch vond op 23, 24 en 25 mei de beurs Renovatie 2018 plaats. De vijfde editie van de zakelijke beurs voor beslissers in de renovatiebranche werd goed ontvangen.

Renovatie 2018 bood plek aan zo’n 125 exposanten en partners uit de segmenten ‘comfort en
Drukst bezocht werd het – in samenwerking met Platform voor Transformatie en Renovatie (NRP)georganiseerde – symposium over verduurzaming van monumenten. Bijna 150 bezoekers lieten zich inspireren door de presentaties van onder meer Birgit Dulski van Nyenrode Business University, IngoRuijterman van de Westergasfabriek en Roel Lichtenberg van Blauw Architecten.
Geïnteresseerden in monumentaal erfgoed kunnen vanaf volgend jaar helemáál hun hart ophalen,als Renovatie 2019 – aanpalend – wordt vergezeld van een nieuwe loot aan de boom;‘Monument’, een vakbeurs die specifiek focust op onderhoud, herbestemming, restauratie enverduurzaming van monumenten.

Renovatie nieuwe stijl

Meer dan ooit lag de nadruk op praktische oplossingen (‘voor sneller, efficiënter en
omgevingsvriendelijk renoveren’), wat tot uiting kwam in zowel het inhoudelijk programma als op de beursvloer zelf: het gaf exposanten de kans hun technieken, producten, toepassingen en knowhowoptimaal onder de aandacht te brengen van een gericht professioneel publiek.

Vakbeurs voortaan jaarlijks

De vakbeurs Renovatie was dit jaar goed voor 5.081 bezoekers en wordt – mede ingegeven door degrote vraag vanuit de sector – voortaan niet meer (slechts) 2-jaarlijks, maar jaarlijks georganiseerd.
Volgend jaar vindt het evenement plaats op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei;
wederom in de Brabanthallen in Den Bosch.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X