1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Remmers verhuist

HOOGEVEEN – In februari verhuist Remmers van Hoogeveen naar Apeldoorn. Het bedrijf wil vanaf maart geheel operationeel zijn vanaf de nieuwe locatie. Remmers maakt onderdeel uit van Remmers GmbH en is één van de belangrijkste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten.

Het huidige bedrijfspand in Hoogeveen is te klein om de groeiambities van het bedrijf te kunnen realiseren. Uit onderzoek blijkt dat er afzetverschuiving plaatsvindt naar het midden van Nederland. “Door de verhuizing naar Apeldoorn zitten we dichter bij de klant en meer centraal in het land“, zegt algemeen directeur Hendrik Jan Verweij. “Voor de toekomst is het pand in Apeldoorn een betere locatie met mogelijkheden voor het verzorgen van workshops, demonstraties en het geven van trainingen.”

Remmers is in 1973 in Hoogeveen gestart en verhuisde eind jaren ’80 naar het huidige pand in Hoogeveen. Het bedrijf levert dienstverlening in alle sectoren van de bouw en houtindustrie en heeft meer dan 450 producten in het portfolio.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X