8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

PU lijmen

NIJVERDAL – PU-smeltlijmen winnen aan populariteit. Onder het door Ostermann ontwikkelde merk Redocol vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer talrijke verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit. Het omvangrijke assortiment is nu verder uitgebreid.

Kantenband verwerken met PU-smeltlijm biedt talrijke voordelen: een extreem hoge hechtingskracht van de lijm, een laag verbruik en een hoge water-, warmte- en chemische bestendigheid van de voeg. Bij een optimale instelling van de machine is met PU-smeltlijm zelfs een ‘optische nulvoeg’ mogelijk. Vanwege de stijgende vraag naar PU-smeltlijmen speelt kantenspecialist Ostermann in op deze ontwikkeling en heeft het het assortiment onder het merk Redocol met drie nieuwe PU-smeltlijmen uitgebreid, te weten Kantomelt PUR smeltlijmkorrrels in wit, Kantomelt PUR in 2 kg patroon/blok en Kantomelt HP PUR als Holz-Her patroon. Deze smeltlijmen zijn speciaal afgestemd op de verschillende lijmsystemen van de kantaanlijmmachine.

Passende reiniger

Passend bij de nieuwe producten zijn er natuurlijk ook perfect afgestemde reinigers en spoelmiddelen van Redocol leverbaar. De Redocol PUR Reiniger is door de blauwe kleur goed herkenbaar en is leverbaar in verschillende volumes, namelijk 0,2 kg, 1 kg, 1,2 kg, 2,5 kg en 8 x 1 kg.

In een kantaanlijmmachine kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer werken met verschillende smeltlijmen. In een nieuwe instructievideo legt Ostermann de verschillen uit en hoe men van smeltlijm in de machine kan wisselen. De korte video laat het wisselen tussen EVA- en PU-smeltlijm zien in eenvoudige, duidelijk weergegeven stappen. Tot slot krijgt men praktische tips & tricks voor het reinigen van de kantaanlijmmachine.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X