-1 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Prowood profiteert van economische voorspoed

GENT – Prowood, de houtvakbeurs van 21 tot en met 25 oktober in de Flanders Expo is volop in voorbereiding. De beurs valt in een periode van economische hoogconjunctuur en doet het, zo meldt de organisatie, beter dan ooit tevoren.

De beurs, die eens in de drie jaar plaatsvindt telt momenteel 147 ingeschreven standhouders ( bruto vloeroppervlak: 14.289 vierkante meter) en dat zijn er twintig meer ten opzichte van dezelfde periode in 2015. De organisatie verwacht uiteindelijk uit te komen om zo’n 220 standhouders. Reden voor de beursorganisatie om ook Hal 6 vrij te maken voor de beurs.

De beursorganisatie streeft naar een gevarieerde beurs, met ruimte voor live-demonstraties, maar ook plek voor lezingen en het tentoonstellen van houtsculpturen. De beursorganisatie verwacht dit jaar extra veel bezoek vanuit Nederland, omdat het evenement samenvalt met de Biënnale Interieur in Kortrijk en een combinatiebezoek voor de hand ligt. Aangezien dit een tweejaarlijkse beurs is, is het maar eens per zes jaar dat de twee beurzen de agenda op dezelfde data vullen.

Nadere informatie: www.prowood-fair.be

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X