-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Probos zoekt (medior) adviseur

WAGENINGEN – Stichting Probos zoekt een (medior)adviseur. Probos zoekt voor deze functie een man of vrouw met goede pen, hbo of universitair geschoold en met 2 tot 5 jaar werkervaring. Verder vraagt Probos grote affiniteit met het werk van haar organisatie en wordt verwacht dat hij of zij ook beschikt over de nodige kennis.

Probos is een organisatie met gedreven vakmensen die zich inzet voor duurzaam bosbeheer in Nederland en daarbuiten. Probos is sterk in het signaleren van ontwikkelingen, het identificeren van kennislacunes, het ontwikkelen van bijbehorende kennis en deze te vertalen naar de praktijk. De praktijkgerichte kennis wordt ontwikkeld voor terreinbeheerders, beleidsmakers en organisaties in de bos- en houtketen. Het innovatieve en vaak unieke karakter van de projecten vraagt veel flexibiliteit van de medewerkers, maar maakt het werken bij Probos ook uitdagend en afwisselend. Probos is een non-profit organisatie. Probos werkt met een hecht team van 8 personen op projectbasis en combineert een zakelijk instelling en werkwijze met het ideële doel duurzaam bosbeheer te bevorderen.

Een interessante, afwisselende baan (32 uur per week) bij een kleine, dynamische organisatie met een gemotiveerd team, voor wie de uiteindelijke impact van de projecten in de praktijk van duurzaam bosbeheer centraal staat. De komende jaren ligt onder andere de nadruk op de volgende, aan duurzaam bosbeheer gerelateerde, onderwerpen: de rol van bos en bomen bij klimaatadaptatie en -mitigatie (klimaatslimbosbeheer), circulaire economie en duurzaam hout- en biomassagebruik.

Solliciteren

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur een brief met cv vóór 12 juni naar jan.oldenburger@probos.nl
Voor vragen graag contact opnemen Jan Oldenburger (directeur): 0317 – 466 574.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X