0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Presentatie onderzoeksresultaten project Polypyrrool

Meer

DEVENTER – Mooie en duurzame houten gevels bouwen met het goedkoopste hout dat op de markt verkrijgbaar is? Dat kan met behulp van Polypyrrool. Het lectoraat Sustainable Building Technology & Material van Saxion Hogeschool in Enschede heeft hier de afgelopen twee jaar onderzoek naar gedaan en presenteert middels dit slotevent onderzoeksresultaten en het perspectief voor de toepassing. Belangstellenden worden uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden.

Saxion verkende samen met ruim 20 partners uit het bedrijfsleven en kennisinstellingen de mogelijkheden van het polymeer Polypyrrool als middel om hout en houtachtige gevelmaterialen extra meerwaarde te geven voor de bouw. Dit is een RAAK-mkb project, waarbij naast betrokkenheid van de bedrijfsleven en kennisinstellingen zoals TNO en de TU Eindhoven, ook studenten van diverse opleidingen betrokken zijn.

Een demonstratiegevel met Polypyrrool vuren 2.0 is te bezichtigen aan de modelwoning van het House2Start concept op hetzelfde terrein.
De bijeenkomst vindt plaats op de locatie: ‘De Gasfabriek’ – Business Innovatie Centrum te Deventer, Zutphenseweg 6 van 13.30 tot 17.00 uur

Aanmelden kan via:
https://forms.saxion.nl/forms/anon/org/app/59f20d55-a0c9-4159-847d-6500c1008703/launch/index.html?form=F_Formulier1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

X