0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

PontMeyer introduceert BIM voor haar klanten

ZAANDAM – PontMeyer, leverancier van hout- en bouwmaterialen, introduceert BIM voor haar klanten. Klanten kunnen vanaf heden hun BIM-modellen bij PontMeyer laten uitlezen voor het gebruik van de digitale 3D-productenbibliotheek en voor het ontvangen van een uitgebreide materialenstaat. Daarbij ontvangt de klant een compleet plan.

BIM is het 3D-Bouw Informatie Model. Dankzij de CLAB add-in van de CADAC Group heeft PontMeyer de digitale BIM-bibliotheek opgebouwd uit 3D-modellen van producten met bijbehorende data. Deze data is opgebouwd volgens de ETIM-classificatie, zodat het model wordt ingericht volgens de juiste prestatie-eisen en technische specificaties. Hiermee worden bouwfouten gesignaleerd en bespaar je zowel tijd als geld.

Gedetailleerd

Met BIM is het mogelijk om in een vroeg stadium inzicht te krijgen in materiaalgebruik en de bijbehorende kosten. PontMeyer helpt haar klanten door hier een uitgebreide materieelstaat van te maken, waarmee men een helder overzicht krijgt van alle benodigdheden. De medewerkers van PontMeyer adviseren hun klanten graag over materialen, de juiste aansluitingen en de toepassingen van alle producten.
De bibliotheek is gratis te downloaden via de website www.pontmeyer.nl/BIM

- Advertisement -

Laatste nieuws

X