-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Peulen viert feest met uitgebreide demonstraties

ROTTERDAM – Machinehandel & Ingenieursbureau Peulen bestaat 70 jaar. En dat wil het Rotterdamse bedrijf graag vieren. Daarom nodigt het bedrijf belangstellenden uit om 28, 29 of 30 maart naar de Nikkelstraat 21A te komen. Niet alleen om het glas te heffen, maar ook om live-demonstratie van meerdere machines bij te wonen.

Het is volgens directeur René Peulen wel aan te raden om vooraf, via de site, in te schrijven voor de demonstraties. “Het zijn uitgebreide demonstraties, waarbij ruim tijd wordt genomen om vragen te beantwoorden. Dat is ook reden dat we het aantal deelnemers per demonstratie willen beperken.”

Zo besteedt Peulen deze driedaagse uitgebreid aandacht aan de nieuwe lijn PUR kantenaanlijmers van Casadeï Industria. Ook de Goldstein CNC-machine voor onder andere nesting komt uitgebreid aan bod, evenals de Robland BM 3000 CNC boormachine. Bezoekers kunnen zich verder inschrijven om kennis te maken met het voordelige panelen zagen met de nieuwe Z-serie formaatzagen van Robland. En voor degenen die met weinig ruimte toch veel bewerkingen willen uitvoeren zijn de demonstraites met de combinatiemachines van Robland interessant. Ook de Gyro Air Dust Processor van Harvey komt aan bod. Deze afzuiger is aan te sluiten op de meeste houtbewerkingsmachines, zelfs CNC machines, maar ook op handgereedschappen.

Uiteraard draaien de open dagen niet alleen om bovenstaande machines. De medewerkers van Peulen vertellen ook graag over de andere machines die in de 1500 vierkante meter grote showroom staan opgesteld. René Peulen hoopt deze drie dagen veel oude bekenden te ontmoeten, maar ook kennis te maken met nieuwe gezichten. “Iedereen is welkom. Voor de demonstraties is het verstandig om je vooraf in te schrijven. Voor het overige kun je zo binnenlopen. Op donderdag 28 en zaterdag 30 maart staan de deuren open van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag 29 maart van 10.00 tot 16.00 uur met aansluitende een borrel met Rotterdamse hapjes en Belgische biertjes.

Inschrijven kan via de site van Peulen: www.peulen.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X