0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Peter Timmers Glasartikelen dealer voor Ventistone

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

OOSTERHOUT – Peter Timmers Glasartikelen is dealer van de artikelen van de Tielse fabrikant Ventistone. Deze firma heeft jarenlange ervaring in het produceren van oplossingen voor het afdekken en beschermen van houten kozijnen in het Resultaat Gericht Vastgoedonderhoud.

Ventistone is de uitvinder van de steenvezelprofielen. Steenvezelprofielen voorkomen houtrotschade aan kozijnen doordat de profielen kozijnen drooghouden en laten ventileren. Ook verfgebreken horen met het gebruik van Ventistone profielen tot het verleden.
Het principe van het systeem is eenvoudig. Door het aanbrengen van Ventistone profielen blijft het onderliggende kozijn droog. De afstandhouders tussen het profiel en kozijn zorgen voor optimale ventilatie. Samen zorgt dit voor een blijvend droog kozijn.

Met een compleet assortiment streeft Glasartikelen naar een ‘one stop shop’ beleving voor de klanten in de glas-, schilder-, timmer-, en gevelsector. Het bedrijf beschikt over een eigen bezorgdienst die wekelijks door de hele Benelux tot op de bouwplaats producten aflevert.

Nadere informatie:
Peter Timmers Glasartikelen
Telefoon: 06 – 300 17 668
www.petertimmersho.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X