-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Peter Timmers Glasartikelen dealer van Ventistone

TIEL – Sinds begin oktober is Peter Timmers Glasartikelen dealer van de Tielse fabrikant Ventistone. Deze firma heeft jarenlang ervaring in het produceren van oplossingen voor het afdekken en beschermen van houten kozijnen in het Resultaat Gericht Vastgoedonderhoud.

Ventistone is de uitvinder van steenvezelprofielen. Steenvezelprofielen voorkomen houtrotschade aan kozijnen doordat de profielen de kozijnen drooghouden en laten ventileren. Ook verfgebreken horen met het gebruik van Ventistone profielen tot het verleden. Het principe van het systeem is eenvoudig. Door het aanbrengen van Ventistone profielen blijft het onderliggende kozijn droog. De afstandshouders tussen het profiel en kozijn zorgen voor een optimale ventilatie. Het profiel zorgt voor een verlenging van de onderhoudsinterval en waarborgt een continue hoge kwaliteit. Dat betekent resultaatgericht vastgoedonderhoud zonder risico. De bekleding beschikt over de sterkte van hout en de duurzaamheid van steen. De onderhoudskosten dalen met 25 procent. En tot slot, maar niet onbelangrijk: het materiaal is uiterst vriendelijk.

Glasartikelen.nl heeft met het officiële dealerschap, de verdeling van Ventistone naar de eindgebruikers en verwerkers voor alle glas gerelateerde bedrijven in Nederland en België. De distributie van Ventistone past in de assortiment uitbreidingen en groeistrategie van Glasartikelen.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X