1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Paaldragers voor de houtbouw

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

NIEUWKUIJK – Sinds eind vorig jaar heeft Rufast uit Nieuwkuijk ook een eigen merk paaldragers in haar assortiment met alle bijbehorende bevestigingen. Naast de paaldragers heeft Rufast ook instortankers in de verzinkte en thermisch verzinkte uitvoering.

De zware paaldragers zijn te verkrijgen met losse moer, met opwaailip of met gelaste moer. Rufast paaldragers zijn in hoogte verstelbaar en de houten palen kunnen dus gemakkelijk op de dragers bevestigd worden door middel van Rufast schotelkopschroeven. Het voorboren in het hout wordt gedaan met de speciale houtboren en freeskopboren. Wanneer de dragers worden bevestigd op beton of steen, kunnen deze vastgemaakt worden met betonschroefankers, gelijmde draadeinden of staal verzinkte doorsteekankers. Deze laatstgenoemde zijn te verkrijgen in de maten M8 tot en met M16.

Doormiddel van SDS betonboren wordt de weg vrijgemaakt voor de doorsteekankers. De SDS betonboren zijn ook bij Rufast verkrijgbaar. Als het boorgruis is weggeblazen door de handblaaspomp of compressor, wordt de doorsteekanker in het beton geslagen en daarna vastgedraaid.

Nadere informatie:
Rufast
Telefoon: 073-633 03 00
www.rufast.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X