8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Ostermann levert alles om een keuken te maken

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

NIJVERDAL – Gemak dient de mens, of in dit geval de interieur-, meubel- en keukenbouwer. Bij Ostermann kan hij namelijk vrijwel alles bestellen, wat hij voor het maken van een moderne keuken nodig heeft.

Om snel inspiratie op te doen en deze creatief om te kunnen zetten, helpt Ostermann de keukenbouwer verder met een breed scala aan producten en een uitermate betrouwbare en snelle leverservice. Maar dat is nog lang niet alles. Voor het adviseren van (eind)consumenten stelt Ostermann zijn klanten uitgebreid brochuremateriaal ter beschikking. Meer dan tien verschillende brochures verstrekken informatie over afvalscheidingssystemen, spoel- en wasbakken en (meng)kranen, meubelfronten, klepbeslag, meubelgrepen, innovatieve design oppervlakken, meubelverlichting, meubelrolluiken; rollen en wielen en over de variabele schuiflade indeling van VarioOak. De beschikbare brochures kunnen geprint of online doorgebladerd worden en als PDF gedownload worden. Via de Ostermann-app kunnen klanten 24 uur per dag de brochures online raadplegen en kunnen deze gebruiken bij een adviesgesprek met een consument.

Online-Configuratoren

Voor veel producten uit het assortiment keukenbouw zijn in de Configuratorwereld op www.ostermann.eu online-configurators beschikbaar. En voor deskundig advies bij specifieke kwesties staan er bij Ostermann goed opgeleide en vakbekwame keuken-, meubel- en interieurbouwers klaar om de klant te woord te staan.

Nadere informatie: www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X