1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Opening showroom Dekker Hout en Austria Deuren

VIANEN – Afgelopen vrijdag openden Dekker Hout en Austria Deuren hun gezamenlijke showroom aan de Stuartweg 4c in Vianen. De opening was overgoten met Braziliaanse hapjes, dans, zang en een spectaculaire show van Braziliaanse acrobaten, die met hun enthousiaste optreden de bezoekers uitnodigden om hun beste salsa-beentje voor te zetten.

“We hebben een oud kantoordeel binnen een paar maanden uitgebouwd tot een representatieve showroom. Daar ben ik trots op. We volgen de marktontwikkelingen op de voet en merken dat hier een toenemende behoefte aan is”, vertelde Robbert Jan Dekker in zijn openingsspeech. “We willen onze klanten laten zien en voelen wat we er op markt te koop is. Je ziet dat de markt van de doe-het-zelver krimpt en de markt van de zzp-er groeit. Die zzp-er, maar ook de architect en de grotere aannemersbedrijven hebben behoefte aan dit soort showrooms. Ze willen met eigen ogen zien wat er te koop is. Daar naast hebben veel partijen behoefte aan kant-en klare producten. Allereerst, omdat steeds meer behoefte is aan het prefab aanleveren van producten, maar ook omdat er minder vaklieden zijn. De diverse bewerkingen aan het hout zijn extra handelingen waar bedrijven geen tijd of personeel meer voor hebben. Wij kunnen de extra werkzaamheden wel uitvoeren, maar de klant wil dan ook graag zien hoe het eindresultaat is. Op de site heb je een eerste indruk, maar je wilt het product toch ook graag in het echt zien en voelen. Als houthandel hebben wij als voordeel dat we heel veel producten om voorraad hebben liggen. We kunnen dus snel schakelen bij vragen uit de markt”, aldus Erwin Douglas, onlangs als commercieel directeur aangesteld bij Dekker Hout.

En dus presenteert de showroom diverse producten, zoals vloerdelen, schuttingen, deuren (binnen en buiten), kozijnprofielen en houten lijsten en aluminium profielen. Een mooi voorbeeld van een kant- en klaar eindproduct is bijvoorbeeld de Elephant DKC (Deur Kozijn Combinatie). Deze 30 en 60 minuten brandvertragende DKC is uit voorraad leverbaar, hetgeen een grote besparing in met name tijd betekent. De verschillende uitvoeringen zijn in de showroom perfect met elkaar te vergelijken.

De showroom van Dekker Hout en Austria Deuren is op afspraak te bezoeken.

Nadere informatie: Dekkerhout.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X