9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Online veiling hout- en metaalbewerkingsmachines

NUNSPEET – Wegens de herstructurering  van hout- en metaalbewerkingsbedrijf Jan Kuipers Nunspeet wordt overtollig materieel voor zwaar productiewerk geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Onder meer hout- en metaalbewerkingsmachines, rollend materieel, gereedschappen, voorraden en kantoorinventaris komen onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen en sluit op vrijdag 22 april 2022 om 14:00 uur.

Overal in de openbare ruimte – van stadsbeeld tot groengebied – kom je producten van Jan Kuipers Nunspeet tegen. Jan Kuipers is al tientallen jaren een toonaangevende naam in hoogwaardig straat­meubilair. Het assortiment strekt zich uit van internationaal succesvolle fietsparkeer­systemen tot banken en overkappingen, en van compacte bouwelementen tot complexe beglazings­constructies.

‘Goed onderhouden en volledig operationeel’

Nu de focus van Jan Kuipers Nunspeet op fietsparkeersystemen  en inrichting van de buitenruimte komt te liggen, biedt hij een deel van zijn bedrijfsmateriaal voor de zwaardere metaal- en hout­bewerking aan in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Onder meer een vorkheftruck, een afkortcirkelzaagmachine, een spuit- en droogmachine, een hangbaansysteem, een vlakbank, een werkbankslijpmachine en een breedbandschuurmachine worden geveild. Op de site van Troostwijk Auctions zijn alle 42 kavels te bekijken.

De veilingmeester zegt het volgende over de veiling: “Omdat het hier om een bedrijf gaat dat volledig in productie is, zijn alle materialen goed onderhouden en volledig operationeel. Na de beslissing om sommige productieonderdelen af te stoten of uit te besteden, heeft het bedrijf ervoor gekozen om veel items te veilen. Het materiaal kan voor een tweede ronde nog jaren mee. Kopen op deze veiling is daarom een perfecte investering voor nieuwe gebruikers uit binnen- en buitenland die nog jaren plezier kunnen hebben van deze machines van diverse topmerken.”

Over de veiling

De online veiling van de hout- en metaalbewerkingsmachines, rollend materieel, gereedschappen, aanhangwagens, voorraden en kantoorinventaris van Jan Kuipers Nunspeet is op dit moment geopend voor biedingen. Op vrijdag 22 april 2022 sluit de online veiling om 14.00 uur.

De kavels bekijken, voorafgaand aan de biedingen kan tijdens de kijkdag op dinsdag 19 april 2022, van 9:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Industrieweg 20, 8071 CT in Nunspeet.
Op www.troostwijkveilingen.nl zijn alle details van deze veiling te zien.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X