0.9 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Online calculatietool voor trilingsdemping

LANGENFELD (D) – ACE Stossdämpfer, producent van onder andere stootdempers en trillingsoplossingen zet een nieuwe stap op weg naar verdere digitalisering.; op de website www.ace-ace.de kunnen engineers nu 24 uur per dag dempingsoplossingen op maat berekenen en bestellen.

Met een nieuw te bedienen calculatietool zorgt ACE voor een optimale visualisatie van de meest uitlopende toepassingen. Via de site kunnen gebruikers dan tweederde van de meest voorkomende gevallen zelfstandig berekenen. Met deze tool breidt ACE zijn aanbod van online berekeningsprogramma’s op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregulering, trillingsdemping en veiligheidsproducten uit.

Na de invoer van een paar kerndata berekent het programma direct het massazwaartepunt van de machine en daarmee de individuele belasting per machinevoet, waarbij alle mogelijk oplossingen getoond worden. Robuuste machinevoeten, conuslagers voor voertuigcabines of vibratie-isolerende cup mounts: de innovatieve tool bepaalt binnen een paar seconden welke trillingsdemper van ACE het meest geschikt is. Unieke in deze branche is de volledig grafisch weergegeven gebruikersinterface die de trillingdempers geplaatst onder de machine laat zien. Als interface voor de bepaling van de stoorfrequentie kan de door ACE ontwikkelde gratis app VibroChecker in combinatie met het nieuwe programma worden gebruikt, net als een filter waarmee kan worden bepaald of alleen afscheur zekere – of ook standaardproducten berekend moeten worden.”

“De nieuwe calculatietool voor trillingsdemping is een aanvulling op de andere online sizing-tools van ACE en breidt het aanbod van zogeheten ‘self selection services’ met een belangrijke component uit”, zegt André Wessling, hoofd marketing en bij ACE conceptioneel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de calculatie- en shoptools. Langs deze weg kunnen klanten hun maatwerkproducten nu meteen betellen. In de meeste gevallen kunnen de producten binnen 24 uur verzonden worden. Daarnaast kunnen klanten naar wens nog steeds gebruik maken van persoonlijk advies en hulp bij de berekening en bestelling van ACE producten.

ACE Stossdämpfer
Telefoon: 0165 – 71 44 55
www.ace-ace.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X