3.1 C
Apeldoorn
dinsdag 27 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Olmia Robotics opent Experience Center

TIEL – Olmia Robotics opent op 2 september haar Experience Center in Tiel. Geïnteresseerden waren altijd al welkom in het pand in van Olmia Robotics om direct cobots uit te proberen, maar nu heeft de cobot system integrator een speciale ruimte ingericht in het pand ernaast. Daar kunnen mensen, die overwegen een cobot te gebruiken om taken in hun productie te automatiseren, ervaren hoe cobots werken.

Tijdens de opening demonstreert Olmia Robotics verschillende applicaties, allemaal uitgevoerd met End-of-Arm Tools van OnRobot. OnRobot is de belangrijkste aanbieder van EOAT voor cobots en traditionele industriële robots. Daarom staat er voor deze dag ook een Kawasaki robot in het Experience Center.

In de ochtend is er een officieel openingsmoment met de General Manager DACH & Benelux Björn Milsch, gevolgd door demonstraties en presentaties, in de middag is er een afsluitende borrel.

Na 2 september zal het Experience Center te bezoeken zijn op afspraak, voor demonstraties, testen of trainingen.

Praktische informatie: het Experience Center heeft Stephensonstraat 9 als adres (om de hoek van de voordeur van Olmia Robotics).

- Advertisement -

Laatste nieuws

X