8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe website FSB

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

APELDOORN – Met de lancering van een nieuwe website investeert FSB in de toekomst. De specialist op het gebied van deurbeslag wil met behulp van de nieuwe website bestaande en nieuwe relaties beter bedienen.

De website van FSB is de afgelopen maanden flink op de schop gegaan. Behalve een nieuw en fris design hebben de ontwikkelaars ook veel tijd gestoken in het optimaliseren van het gebruiksgemak. De nieuw website is nu een compleet platform voor klanten, relaties en geïnteresseerden, die op welk gebied dan ook geïnformeerd willen worden op het gebied van FSB.

Voor de Nederlandse gebruikers van de website biedt het medium veel verbeterpunten. Zo is de nieuwe website ook in het Nederlands te bekijken en zijn enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd. In handige submenu’s kunnen nu in één opslag oplossingen voor de utiliteitsbouw of oplossingen voor de woningbouw afzonderlijk van elkaar bekeken worden. Hetzelfde geldt voor diverse productgroepen, materialen of designers. Al deze onderwerpen zijn nu te lezen in het Nederlands en bieden veelzijdige informatie over de filosofie van FSB op deze onderwerpen.

Een tweede functionaliteit is de verbeterde digitale catalogus. Circa 20.000 producten zijn eenvoudig te bekijken door op artikelnummer te zoeken. Vervolgens kan het betreffende product naar eigen keuze geconfigureerd worden. Ten slotte zijn vanaf heden ook alle FSB-dealers terug te vinden op de website. Door een postcode in te voeren, kunnen direct alle mogelijke FSB-dealers in de omgeving gevonden worden.

Nadere informatie: www.fsb.de

- Advertisement -

Laatste nieuws

X