3.1 C
Apeldoorn
dinsdag 27 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe voorzitter ISSO

ROTTERDAM – ISSO, Kennisinstituut bouw- en installatietechniek, levert valide en objectieve kennis aan vakmensen  die zorgen voor gezonde, veilige en duurzame gebouwen. Om dit te borgen is zij georganiseerd in een stichting met een Raad van Toezicht. Deze raad is breed samengesteld en de leden hebben achtergronden uit allerlei sectoren in de gebouwde omgeving.

In de vergadering van 27 november jl. droeg de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht, Marcel Engels, de voorzittershamer over aan Erik Lousberg. Marcel Engels, voormalig voorzitter van Uneto-VNI,  werd in 2012, toen ISSO overging van bestuur naar Raad van Toezicht, de eerste voorzitter van deze raad. Erik Lousberg, director projects Corporate Real Estate bij ASML, bedankte Engels voor zijn bijdrage in deze overgangsperiode van het kennisinstituut dat nu zowel de bouwtechnische als de installatietechnische vakmensen van valide kennis voorziet.

Valide kennis voor vakmensen

Erik Lousberg benadrukt dat de rol van het kennisinstituut mee-evolueert met de gebouwde omgeving. Vakmensen willen snel een valide antwoord op hun vragen terwijl ze bezig zijn om gezonde, duurzame en veilige gebouwen te realiseren en te beheren. Digitalisering van de kennisontsluiting en nieuwe kanalen om kennis te laten stromen naar het werkproces van vakmensen spelen een grote rol in de ontwikkelingen bij ISSO.

Samenstelling Raad van Toezicht

De raad nam ook afscheid van Maarten Bruinsma die in de afgelopen 8 jaar een stevige sparringpartner van de directie van ISSO was. Als nieuw lid werd Erik van Engelen, directeur Uneto-VNI, verwelkomd, die vanuit de installerende bedrijven toetreedt.

De ISSO Raad van Toezicht bestaat nu uit:
Erik Lousberg (voorzitter) – ASML
Dennis Heijink – Rensa
Rudolph van den Bergh – Heembouw
Erik van ’t Hof – Rijksvastgoedbedrijf
Rudolf de Boer – CBRE
Erik van Engelen – Uneto-VNI

Nadere informatie: ISSO.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X