10.2 C
Apeldoorn
zondag 10 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group bedrijven

ROTTERDAM – De Faber Halbertsma Group past de namen van haar bedrijven aan. De overkoepelende naam ‘Pooling Partners’ valt weg. De nieuwe groepsbranding werd ingeluid met een slag op de gong tijdens de beursopeningsceremonie van Euronext Amsterdam op maandag 18 maart.

Faber Halbertsma Group is marktleider in Europa op het gebied van het leveren van duurzame houten verpakkingsproducten en palletpoolingsdiensten die een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf heeft een jaaromzet van 324 miljoen euro en biedt plaats aan circa 840 medewerkers.

Trots

Het wegvallen van de naam Pooling Partners vertaalt zich naar een duidelijke focus op het positioneren van de individuele merken in de markt, terwijl de uitstraling van de groep wordt behouden. De rebranding zorgt ervoor dat de bedrijven zich meer kunnen toeleggen op waar zij in uitblinken. De stap om helderheid te creëren in de structuur van de bedrijfsnamen weerspiegelt ook weer de focus op eenvoud. Door als groep visueel wel als eenheid naar buiten te treden, versterkt ieder bedrijf de positie van de andere. IPP, PAKi, PRS en vPOOL zijn de voornaamste bedrijven die binnen de Faber Halbertsma Group actief zijn, aangevuld met een reeks productiebedrijven.

Gekoppeld aan de nieuwe naam volgt ook de aanpassing van de nieuwe website, die een goed overzicht geeft van de ontwikkelingen binnen de Faber Halbertsma Group en de mogelijkheden die de dochterondernemingen bieden.

Meer informatie: www.faberhalbertsmagroup.com.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X