-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe directie voor De Mar 2D

GROU – De meer dan honderd man tellende houtskeletbouwer De Mar 2D heeft een nieuwe directie. Eén van de huidige directieleden, Jaring Rijpma, heeft 1 juni de 65-jarige leeftijd bereikt. Reden voor hem om de directie in fases te verlaten. Het nieuwe directieteam zal bestaan uit huidig algemeen directeur Klaas Droog met Erwin Faber als commercieel directeur en Eelke Buis als operationeel directeur. De nieuwe directie heeft de plannen klaar om de toekomst vol energie in te gaan.

Vanuit Grou verwerkt het team van De Mar 2D dagelijks vele meters duurzaam hout tot nauwsluitende daken(en dakkapellen), desgewenst volledig geïntegreerd met wanden en vloeren, maar ook casco’s in houtskeletbouw behoren tot het prefab assortiment. Voor de komende jaren zijn er vier segmenten waar de nieuwe directie zich op richt. De seriematige en enkelvoudige woningbouw, de villabouw en houten casco’s voor nieuwe woningbouw. Deze specialisatie heeft tot gevolg dat De Mar 2D zich nog beter kan richten op de innovatieve factor, circulariteit en het duurzaamheidsaspect. Een thuis in één dag is het streven.

De Mar 2D wil die betrokken specialist zijn, die een ander altijd een stap voor is, die meedenkt en meegroeit en persoonlijk adviseert. Partnerships realiseren en elkaar versterken betekent, in de visie van De Mar, onder andere de bouwsnelheid bevorderen, zodat de kostprijs overeenkomt met de gewenste kwaliteit van de eindklant.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X