4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe deurmodellen

VARSSEVELD – Deurenfabrikant Svedex introduceert drie gloednieuwe deurmodellen onder de naam Black on White.

Het zijn nieuwe ontwikkelingen in deurmodellen, garnituren en schuifdeursystemen, die in het teken staan van een eigentijdse toevoeging van de kleur zwart in haar collectie. Hiermee haakt Svedex in op de industriële interieurtrend van dit moment.

Een opvallende noviteit is de optie zwarte glaslatten bij de glasdeuren van de serie Front. De serie Front is niet alleen flink uitgebreid met nieuwe verrassende glas- en lijndeuren, ook de mogelijkheid voor geraffineerde zwarte glaslatten bij alle Front glasdeuren is nieuw. Ook nieuw in de Svedex collectie zijn drie zwarte garnituren: vogue, Live en Lounge. Eigentijdse deurklinken in trendy zwart, die perfect matchen met de witte afgelakte stijldeuren van Svedex. De nieuw zwarte schuifdeursystemen Move 4 en Move 5 combineren stijlvol met alle afgelakte stijldeuren uit de Svedex collectie. Ook voor schuifdeuren is bijpassend zwart garnituur verkrijgbaar.

Zowel bij de inrichting van een nieuwbouwwoning als bij het opknappen van een woning kiest de woonconsument steeds meer voor stijl, duurzaamheid en kwaliteit. Met de komst van de Black on White noviteiten geeft Svedex gehoor aan deze vraag en biedt zij de markt de passende tools om in stijl te verkopen en de woonconsument in stijl te laten wonen.

Nadere informatie:
Svedex
Telefoon: 0315 – 259 349
www.svedex.nl/blackonwhite

- Advertisement -

Laatste nieuws

X