0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe CEO Keijsers Interiors

Per 1 april 2019 is Willem Hoefakker aangesteld als de nieuwe CEO van interieurbouwer Keijsers Interiors. Hoefakker volgt daarmee Ton van der Velden op. Met Willem Hoefakker aan de leiding gaat er volgens het bedrijf een nieuwe wind waaien binnen Keijsers Interiors en wordt de bedrijfsstrategie aangepast.

“Als multinational op het gebied van complete interieurbouw voor grote nationale én internationale bedrijven en instanties is een volgende fase aangebroken waar nieuw elan noodzakelijk is om de groei ambities van Keijsers Interiors te verwezenlijken”, aldus het bedrijf.

Hoefakker heeft zijn sporen verdiend bij diverse internationale meubel multinationals. Samen met Eli van Beekveld – de huidige COO bij Keijsers Interiors – heeft Hoefakker een heldere visie en strategie neergelegd hoe de organisatie de komende jaren kan gaan excelleren.

Het bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep B.V. – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. “Qua know-how, kennis, aanpak en uitvoering worden de krachten van projectinrichting én interieurbouw gebundeld en gaan de bedrijven elkaar versterken waar mogelijk. Met behoud van eigen identiteit en authenticiteit, alsmede eigen personeel, klanten en new business relaties.”

“Wij blijven wie we zijn en al onze medewerkers zetten zich voor 100 procent in voor de hoge kwaliteit die ons beider bedrijven voorstaan. We gaan met volle kracht vooruit en gaan onze clientèle verder uitbreiden. Onze doelgroepen verbreden. Onze specialiteiten nóg beter benutten”, zegt Hoefakker enthousiast.

www.deprojectgroep.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X