4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nieuwe brochure ‘Lijmen en reinigingsmiddelen’

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

NIJVERDAL – Ostermann presenteert een nieuwe brochure met producten, tips en praktische hulp om zo te komen tot de goede keuze op het gebied van lijmen en onderhoudsmiddelen.

Op 52 pagina’s van de nieuwe brochure staat de keuken-, meubel- en interieurbouwers de door Ostermann verzamelde vakkennis omtrent deze thema’s. De vakman in de houtverwerkingsindustrie wordt steeds met de nieuwste ontwikkelingen geconfronteerd, van de technische mogelijkheden en een veelvoud aan innovatieve grondstoffen en materialen, welke de meubel- en interieurbouw, waarin het klassieke hout de basis is, verrijken. Op hetzelfde moment worden de consumenten en de eindgebruikers van geproduceerde meubelen steeds veeleisender en zo wordt verlangd om de juiste en beste lijmtechniek te gebruiken.

De nieuwe brochure bevat niet enkel productinformatie, maar staat ook vol met tips en vakkennis – van meubelmakers voor meubelmakers. Op de inleidende pagina’s van de verschillende productcategorieën en op de artikelpagina’s vindt de keuken, meubel-, interieurbouwer belangrijke basisinformatie, tips uit de praktijk, vergelijkingstabellen en verwerkingshandleidingen.

De nieuwe brochure geeft een beeld van de grote selectie van smeltlijmen, witte en fineerlijmen, als ook contact- en PUR-lijmen voor een breed scala aan materiaalcombinaties en toepassingen. Het assortiment wordt gecompleteerd door speciale lijmen en reinigingsmiddelen, welke met de grootste zorg door de Ostermann technici zijn uitgezocht.
Aanvullende informatie is online beschikbaar.

De nieuwe brochure kan gratis bij Ostermann aangevraagd of in de Downloadcenter van www.ostermann.eu gedownload worden.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu/lijmen

- Advertisement -

Laatste nieuws

X