-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Negen projecten in race voor Nationale SchildersVakprijs 2018

DOETINCHEM – Video’s laten zien waarom ze genomineerd zijn. De negen projecten die de jury van de Nationale Schildersvakprijs 2018 aanwees als het fraaiste schilderwerk van Nederland. Het publiek mag stemmen en bepaalt zo de winnaar van de Publieksprijs.

Alle projecten zijn met zeer veel deskundigheid, materiaalkennis en liefde geschilderd. Het gaat om kleurige traditie in verf in een Hummelose Boerderij, Griekse citaten op appartementencomplexen, een wijnhuis in vette glans, een tuinzaal die voelt als 300 jaar geleden, een Haagse villa die kaal moest, een hotel in een voormalig Amsterdams gemeentekantoor, een kantoor uit vervlogen tijd dankzij de schilder, een nieuwbouwwoning strak van binnen en  van buiten, en om een houten strandkeet die veranderde in een horecaconcept.  Het zijn stuk voor stuk projecten waar de schilders en hun opdrachtgevers trots op mogen zijn.

De Nationale SchildersVakprijs wordt dit jaar voor de tiende keer op rij georganiseerd door de samenwerkende onafhankelijke vakmedia in de schildersbranche: Eisma’s Schildersblad, SchildersVakkrant, Schildersvak.nl en SchildersVAKTV. Doel is om het publiek te laten zien waar het vakmanschap en de passie van schildersbedrijven toe kan leiden. De negen genomineerde projecten zijn gefilmd, de video’s zijn te zien op www.schildersvakprijs.nl. Daar kan het publiek stemmen op zijn favoriete project. Dit leidt direct tot de Publieksprijs. Een vakjury beslist over de toekenning van andere awards: die voor de verschillende categorieën: Onderhoudsschilderwerk, Nieuwbouw- en Renovatieschilderwerk en Decoratie- en Restauratieschilderwerk. De  vakjury kent ook een award toe aan de overall-winnaar. Ook is er de Klanttevredenheidspluim, die door een onafhankelijk marktonderzoeksbureau wordt toegekend.

Nadere informatie: www.schildersvakprijs.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X