8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nederlandse Rondhoutveiling

ARNHEM – Net als andere jaren is ook dit jaar de laatste zaterdag in februari weer gereserveerd voor de Nederlandse Rondhoutveiling. Dit jaar dus op zaterdag 23 februari. De veiling vindt plaats bij Helicon in Velp.

Elke jaar organiseren de Bosgroepen deze unieke veiling waarbij de mooiste boomstammen uit bos en plantsoen per opbod worden verkocht. Het gaat om rondhout van bovengemiddelde kwaliteit dat wordt gebruikt voor bijzondere toepassingen zoals meubelhout, restauraties, vloeren, kunstvoorwerpen of fijnhout.

Met deze veiling willen de Bosgroepen aandacht vragen voor het Nederlandse kwaliteitshout. Het te veilen hout ligt van 9 tot en met 22 februari (tussen 9.00 en 16.00 uur) en op zaterdag 23 februari ( tussen 9 en 11.00 uur) op de rolbaan in Schaarsbergen. Potentiële kopers kunnen daar een kijkje nemen en de kwaliteit van het hout met eigen ogen boordelen. De veiling vindt plaats op zaterdag 23 februari vanaf 10.30 uur. Meebieden kan alleen door een biednummer aan te vragen via de site van de Bosgroepen (bosgroepen.nl). De veilingcatalogus is vanaf 8 februari op dezelfde website te downloaden. De papieren catalogus kost 15 euro.

Nadere informatie: houtveiling@bosgroepen.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X