3.1 C
Apeldoorn
dinsdag 27 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nederlandse en Franstalige versies van Vectorworks

LEEST (B) – De Nederlandstalige en Franstalige versies van Vectorworks 2019 zijn vanaf heden beschikbaar in de Benelux. Vectorworks 2019 is verbeterd met de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks en Vision. De lokale versie bevat gereedschappen en instellingen die aangepast zijn aan de vragen vanuit de Benelux-markt.

Wie aan de slag gaat met Vectorworks 2019, zal meteen merken dat bestanden tot vier keer sneller openen. Die grote efficiëntiewinsten komt onder andere tot stand dankzij een verbeterde werking van de Vectorworks Graphics Module, die voortaan maximaal gebruik maakt van alle beschikbare rekenkracht om de workflow te versnellen. Met de introductie van beeldbewerking is het mogelijk om de presentaties volledig af te werken in de ontwerpsoftware naar keuze. De nieuwe filteropties voor klassen en lagen maken het dan weer makkelijker om snel door de structuur van complexe projecten te navigeren.

De nieuwe versie levert meer BIM-mogelijkheden in Vectorworks Architectuur en Landschap. In tegenstelling tot andere BIM-pakketten is het mogelijk om de weergave van BIM-objecten volledig te controleren bij het presenteren van doorsneden, aanzichten en plannen. Ook kunnen raamhoeken afgerond en afgeschuind worden, waardoor vrijwel elke raamvorm mogelijk is (enkel beschikbaar in de Vectorworks-versies in de Benelux). Verder biedt de nieuwe versie meer mogelijkheden voor OpenBIM-uitwisseling.

Nadere informatie:
Vectorworks
Telefoon: 0182 – 756 660
Vectorworks.be of Vectorworks.nl

.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X