9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Modern comfort door de combinatie van hout en metaal

NIJVERDAL – Het combineren van materialen is trendy. Momenteel is vooral de combinatie tussen echt hout en metaal erg populair. Terwijl hout zorgt voor een comfortabele uitstraling, geven metaalelementen het een moderne touch. Ostermann voert hierin een buitengewoon breed assortiment kantenband met natuurlijke hout- en metaaldecoren.

Ostermann biedt ABS kanten met een verbluffend echt hout- of metaaloptiek aan en komt zo de laatste meubeltrends van fronten met een hoogwaardig optiek tegemoet. In combinatie met de verschillende structuren, is het niet meer zo eenvoudig om het verschil met echt hout of metaal te onderscheiden.

Als dat nog niet genoeg is, dan is er bij Ostermann natuurlijk de ‘real deal’. De kantenspecialist heeft een steeds groeiende selectie van echt houten kanten, alsook kanten met een massief aluminium toplaag en levert direct uit voorraad. Ook hier kan tussen verschillende kleuren, oppervlakken en structuren gekozen worden.

Oppervlakken met hout- en metaaldecoren hebben één ding gemeenschappelijk: ze werken in decor- en structuurverband bijzonder goed samen. Als ze samen aan een object gezet worden, ontstaan er trendsterke meubels van blijvende schoonheid. De combinatie van ongerepte natuurlijkheid van hout met de moderne elegantie van metaal geeft heel bijzondere effecten. Zodat de keuken-, meubel- en interieurbouwer de laatste meubeltrend afzonderlijk en zonder onnodig materiaalverlies kan toepassen, levert de kantenspecialist vanaf een lengte van 1 meter en in iedere breedte tot 100 millimeter. Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen zijn normaal gesproken de volgende werkdag in huis.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X