4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

MK- Doors presenteert nieuwe buitendeur

DORDRECHT – MK- Doors presenteert een gepatenteerd deurenconcept met unieke wind- en waterdichtheid. Het concept is gemaakt van gecertificeerde cradle-to-cradle producten.

Waar 650 Pascal de buitendeurstandaard is voor wind- en waterdichtheid, zet de MK-Mark de nieuwe standaard: 1200 Pascal. Ook op het gebied van duurzaamheid is de MK- Mark uniek te noemen. Het gepantenteerde deurenconcept is cradle-to-cradle. Daarnaast heeft de MK-Mark een enkele dichting in plaats van een dubbele dichting, zoals tegenwoordig gebruikelijk is bij de meeste buitendeuren met dorpels. Dat is met name interessant voor de renovatiemarkt.

Directeur Mark Kooijman legt het voordeel uit: “De renovatiemarkt moet bij een dubbele dichting wisselen van houtzwaarte. Dat betekent dat je kozijnen moet aanpassen of vervangen, terwijl hier geen ruimte voor is. Bij de MK-Mark hoeft, vanwege de enkele dichting, het kozijn niet te worden aangepast. Dat zorgt voor een enorme kostenbesparing.”

Het MK-concept bestaat uit MDF-Tricoya beplating, een zeer duurzame beplating, die ervoor zorgt dat de deur lang mee kan en weinig onderhoud nodig heeft. Niet voor niets geeft MK-Doors 25 jaar garantie. De Promax dorpel, draagt bij aan de ongeëvenaarde wind- en waterdichtheid van de deur. MK-Doors heeft patenten op de afzonderlijke onderdelen alsook op het totaalconcept.

Ook van binnen is de MK-Mark uniek door zijn 100 procent circulaire isolatieplaat van EverUse. Deze stevige, veerkrachtige celluloseplaat heeft zeer goede thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. Hierdoor voldoet de MK-Mark ook aan de passiefnorm. Deze buitendeur is dus niet langer de zwakste schaker van de gebouwschil.

Nader informatie:
MK Doors
www.mkdoors.nl
Telefoon: 06 – 396 97 0 89

- Advertisement -

Laatste nieuws

X