0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Mijlpaal voor TigerStop

WIERDEN – TigerStop is al 25 jaar de wereldwijde marktleider op het gebied van automatische lengteaanslagen en positioneersystemen. Vanuit de Nederlandse vestiging worden klanten door heel Europa voorzien van TigerStop-producten om hun (zaag)proces te verbeteren. Onlangs ontving R&J Machinery de 5.000e TigerStop, die verkocht is in Europa.

Deze TigerStop, gecombineerd met de TIgerSaw1000, is geplaatst in hun vernieuwde showroom. R&J Machinery is TigerStop-dealer voor Engeland en Wales.

Passende oplossing

TigerStop biedt gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde positioneringssystemen voor productiebedrijven die werken met verschillende materialen zoals hout, metaal, karton of kunststof. Deze systemen vervangen de traditionele rolmaat of handmatige aanslag en maken snel en secuur werken mogelijk. Als TigerStop-dealer ziet R&J Machinery dat veel van hun klanten het productie- en zaagproces eenvoudig kunnen optimaliseren en verbeteren. Met name wanneer het gaat om nauwkeurigheid, snelheid en het reduceren van kosten en materiaalgebruik. De TigerStop-oplossingen hebben een zeer korte terugverdientijd en zijn makkelijk toepasbaar op een breed scala bewerkingsmachines, zoals afkortzagen, ponsen, frezen, boren. Maar is een klant op zoek naar een compleet (zaag)systeem, dan biedt TigerStop ook volledig geautomatiseerde (zaag)systemen, zoals deze TigerSaw.

Nadere informatie: www.tigerstop.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X