8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Meubelverlichting

NIJVERDAL – Verlichting aan meubels biedt vele creatieve mogelijkheden. Ostermann, de kantenspecialist, voert in zijn brede assortiment ook talrijke artikelen die de toepassing van licht bij de moderne interieurbouw en winkelinrichting mogelijk maken.

Met licht krijgt de uitstraling van materiaal, kleur en structuur steeds weer een nieuwe dimensie. Verlichte meubels zijn daarom erg in trek. De grote voordelen van LED-techniek zijn een laag stroomverbruik, een meer dan gemiddeld lange levensduur en de variabiliteit bij de lichtkleuren. Door de beperkte warmteontwikkeling is LED-techniek bijzonder geschikt voor toepassingen in de meubelbouw, omdat men geen rekening hoeft te houden met minimale afstanden. Een bijkomend voordeel is de eenvoudige montage van de verlichtingselementen. De meubel- en interieurbouwer kan en mag de gewenste, stekkerklare, LED-toepassingen zonder speciale vakkennis van elektrische installaties in het meubel inbouwen en schept daardoor nieuwe mogelijkheden.

LED-strip ECOflex open

De flexibele, zelfklevende 12 Volt LED strips bijvoorbeeld. Deze kunnen individueel worden ingekort en zijn vooral geschikt voor de indirecte verlichting van meubels. Ze zijn leverbaar in de lichtkleuren koud wit, neutraal wit en warm wit. De geringe afstand tussen de afzonderlijke LED’s zorgt voor een gelijkmatige verlichting.

Magic Versa SuperPlus

De in twee richtingen buigbare LED-strips bevinden zich in een dun en zeer flexibel lichtkanaal, wat de daarin bevindende LED’s in bijzondere mate beschermt. Ze zijn uitermate geschikt voor de toepassing bij toonbanken en decoratieve oppervlakken met zichtbare rondingen. Als lichtkleur is er de keuze tussen extra warm wit, warm wit, neutraal wit en koud wit.

Talrijke verdere producten vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer in de Ostermann catalogus ‘Collectie Verlichting’ alsook in de brochure ‘LED Strips Kernassortiment’. Beide kunnen bovendien op www.ostermann.eu als PDF-bestand gedownload en/of digitaal doorgebladerd worden.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X