1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Leitz levert cirkelzagen voor SCM platenzagen

Ongeveer een jaar geleden heeft SCM een vergelijkingsprogramma gestart om voor de eerste inrichting van de platenopdeelzaagmachine een geschikte gereedschapspartner te vinden. Het doel: een producent die zich met uitstekende producten onderscheidt, maar ook de hoge eisen van de SCM klanten op het vlak van beschikbaarheid en betrouwbaarheid kan nakomen. De voorkeur ging uit naar Leitz met zijn cirkelzaagbladen, die in talrijke materiaal- en bewerkingstesten uitstekende resultaten bereikten. Volgens de visie van de SCM verantwoordelijken past ook het wereldwijde verkoop- en service netwerk van de Leitz groep perfect bij de net zo wereldwijd vertegenwoordigde machineproducent uit Italië. Door de nieuwe samenwerking genieten SCM klanten in de toekomst niet alleen van de voordelen van de Leitz producten. Het is daarbij ook mogelijk de versleten gereedschappen in de talrijke lokale Leitz Service werkplaatsen in de kortste tijd weer gereed voor gebruik te maken.

Leitz verheugt zich zeer over de beslissing van SCM en ziet in de toekomst een nog nauwere samenwerking als ideale basis voor een verdere gebruikersgerichte doorontwikkeling van gereedschappen en machines.

Het gehele gebruikersspectrum

Twee jaar geleden heeft Leitz zijn programma platencirkelzagen compleet herzien. Sindsdien bepalen deze zagen de kwaliteitstandaard bij het zagen in de platenopdeeltechniek. Met zijn productprogramma dekt Leitz het gehele gebruikersspectrum af en heeft het voor iedere eis het passende gereedschap, van pakketsgewijs zagen tot het zagen van enkele platen. Gebruikers profiteren daarmee van een perfecte snijkwaliteit in ieder materiaal, met beduidend minder geluid, een veelvoudige naslijpbaarheid en tot 30 procent hogere standtijden.

Nadere informatie:
https://www.leitz.org/nl-nl/nieuws-downloads/nieuws/nieuws-detail/leitz-is-oem-leverancier-voor-scm-in-het-bereik-cirkelzaagbladen/

- Advertisement -

Laatste nieuws

X