-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Lancering campagne ‘Hout. Natuurlijk van nu’

BUSSUM – De officiële lancering van de campagne ‘Hout. Natuurlijk van nu’ vindt plaats in de vorm van het online platform houtnatuurlijkvannu.nl en een week lang radio-uitzendingen over bouwen met hout tijdens BNR’s Big Five.

Donderdag 7 november 2019 is het platform houtnatuurlijkvannu.nl een feit. Vanuit de pijlers innovatie, prestaties, onderhoud, duurzaamheid en efficiency worden geïnteresseerden geïnformeerd over de voordelen en veelzijdigheid van bouwen met hout. Naast informatie is hier inspiratie en nieuws te vinden. Ook achtergronden over initiatiefnemer Centrum Hout, haar leden, partners en houtkeurmerken zijn hier vindbaar. Het platform is op deze manier het centrale punt voor de vele doelgroepen in de bouw, van aannemers en ontwikkelaars tot architecten en overheden. Met diverse vormen van inhoudelijke content, via verschillende online kanalen, wordt de aandacht op het platform en bouwen met hout gevestigd. Iedereen kan hier de feiten rondom bouwen met hout vinden en concluderen dat dit een goede investering in onze leefomgeving betekent.

Paul van den Heuvel, directeur Centrum Hout: “Het kan. Duurzaam bouwen met hout én tegemoetkomen aan alle milieu- en klimaateisen. ‘Hout. Natuurlijk van nu’ bevestigt deze belofte met objectieve feiten en gegevens.”

BNR Radio

Vanuit een thematische invalshoek is deze week dagelijks van 10.00 tot 11.00 uur een gast in gesprek over bouwen met hout tijdens BNR’s Big Five:
• Mantijn van Leeuwen gaat in op de rol van hout als biobased en circulair materiaal in de verduurzaming van de bouw
• Floris Alkemade bespreekt de rol die hout speelt in de uitdagingen rondom de woningbouw
• Do Janne Vermeulen verwoordt de mogelijkheden en uitdagingen van hout in de architectuur
• Piet Hein Eek heeft het als hout-ambassadeur over zijn liefde voor het materiaal hout, zijn inspiratie en ambacht
• en Gert Jan Nabuurs bespreekt de (wereldwijde) moderne bosbouw.

Iktekenvoorbouwenmethout.nl

Voor iedereen die bouwen met hout een warm hart toedraagt, is er nu de mogelijkheid om bij te dragen. Dat kan door (symbolisch) te tekenen op ‘iktekenvoorbouwenmethout.nl’.
De keuze voor hout moet in de bouw weer een vanzelfsprekendheid zijn. Deze campagne is gericht op het heroveren van de voorkeurspositie van hout en houtproducten in de bouw en de realisatie van marktgroei in deze sector.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X