4.9 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kwakman wint BinnenBouw Expert Award

VEENENDAAL – Kwakman, Verwol complete interieur realisatie en Bimmerman projectafbouw waren de finalisten die streden om de eerste BinnenBouw Expert Award. Donderdag 15 november werd, bij Arsenaal Restaurants in Naarden, tijdens een avondvullend programma de award en de cheque ter waarde van 3.000 euro voor PR activiteiten, voor het eerst uitgereikt aan de winnaar: Kwakman uit Volendam.

De jury noemde de winnaar een vooruitstrevende organisatie binnen de (droge) binnenbouw. Zaken als ‘open source software’ en ‘blockchain technology’ zijn volgens de jury bij Kwakman in beeld als potentie voor de hele bouwketen, waarbij deze nieuwe technieken ook worden gezien als antwoord op het ‘circulair’ maken van het afbouwproces. Evenals de noodzakelijkheid om het personeel daarin mee te nemen met toekomstgerichte opleidingen. Concluderend stelde de jury vast: Kwakman is breed en toekomstgericht georiënteerd en weet heel goed waar de kracht van het bedrijf zit. En doet dat met passie en gedrevenheid!

Dagelijks worden de mooiste en meest duurzame binnenbouw projecten opgeleverd.
De plafond- en wandmontagebedrijven, hetzij totaal afbouwbedrijven, leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De oplevering van een project is een resultaat van meerdere facetten binnen een organisatie. Niet iedereen ziet of weet dat. Daarom zijn ondernemersvereniging NOA en producentenvereniging NVF in samenwerking met Plafondenwand.info dit initiatief voor de meest vooruitstrevende BinnenBouw Expert van Nederland gestart.

Vooruitstrevend

De bouwsector kent verschillende prijswedstrijden. De verantwoordelijke commissie van de BinnenBouw Expert Award hanteert een andere aanpak dan men in de sector gewend is. Zij kijkt namelijk naar de organisatie achter de uitgevoerde projecten op basis van vier thema’s: organisatie, marktpropositie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet beoordeelt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is. Kwakman mag deze titel nu tot de volgende uitreiking in 2020 gaan voeren.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.binnenbouwexperts.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X