0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kom de lockdown door met Baptist Arnhem

Baptist Arnhem organiseert een creatieve wedstrijd om de verlengde lockdown productief door te komen. Baptist daagt u uit om aan de slag te gaan met een nieuw klein werkstuk. Door foto’s van het proces én het eindresultaat te maken en voor 3 maart via mail in te zenden, maakt u kans op leuke prijzen.

De wedstrijd

Deze wedstrijd is onderverdeeld in vier categorieën:
– Vershout/houtsnijden
– Houtverbindingen
– Houtdraaien
– Pyrografie

Ga aan de slag met uw hobby of professie en maak een klein werkstuk waar u energie van krijgt. Maak foto’s van het proces en het eindresultaat en stuur dit met een begeleidende tekst per mail naar support@baptist.nl onder vermelding van: lockdown wedstrijd.

De prijzen

Elke deelnemer ontvangt een Baptist cadeaubon ter waarde van € 10,-! Uit elke categorie worden vier winnaars gekozen. De winnende werkstukken worden drie weken lang in de mooiste vitrine bij Baptist Arnhem getoond. Daarnaast ontvangen alle 16 winnaars (4×4) een Baptist cadeaubon ter waarde van € 50,-!

De voorwaarden

Het werkstuk mag maximaal 40 cm breed, 20 cm diep en 15 cm hoog zijn. Inzendingen bevatten foto’s van het proces én het uiteindelijke resultaat met begeleidend schrijven. Bij deelname aan deze wedstrijd geeft u toestemming om de ingestuurde foto’s te delen op de social media van Baptist Arnhem. De 16 winnaars zorgen zelf dat hun werkstuk bij de winkel aankomt. U mag het werkstuk opsturen of zelf naar de winkel brengen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X