8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kleine hoeveelheid, grote diversiteit

NIJVERDAL – In de creatieve meubelbouw wordt steeds meer waarde aan individualiteit en innovaties gehecht. De nieuwste trends bestaan vooral uit stijlvolle accenten door moderne materiaalcombinaties of kanten in contrastkleuren. Kantenspecialist Ostermann is in staat om kleine hoeveelheden en grote diversiteit te leveren.

Ostermann heeft het grootste voorraadprogramma kanten in Europa. Dankzij het verder uitgebreide, volledig geautomatiseerde logistiek centrum met meer dan 40.000 locaties heeft de kantenspecialist nog meer plaats voor de constant groeiende kantenveelvoud. En dat is ook nodig, want de vraag naar nieuwe kleuren, decoren en oppervlakken blijft toenemen.

Trendy kanten in contrast kleuren zijn gewild en vormen een ware blikvanger. Dankzij het leveren van kleine hoeveelheden kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer verschillende kleuren en decoren als accent toevoegen, zonder dat daarbij onnodige kosten vanwege grote restanten ontstaan. Verschillende materialen worden momenteel vaak en speels met elkaar gecombineerd. De behaaglijkheid van natuurlijke materialen, zoals hout ontmoet daarbij moderne accenten van beton- of aluminium elementen. Ostermann speelt ook op deze trend in en biedt ABS kanten met hout-, steen- en betonoptiek, maar ook echt houten kanten en kanten met een echt aluminium toplaag aan.

Het komt allang niet meer alleen op de optiek aan. Ook het gevoel van kanten krijgt een steeds grotere betekenis. Ostermann voert daarom kanten met verschillende structuren, glansgraden en oppervlakken en breidt het programma continu uit.

Dankzij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer met individualiteit en snelheid overtuigen. De kantenspecialist levert zijn steeds groeiende veelvoud aan kanten al vanaf 1 meter, in verschillende diktes en elke gewenste breedte tot 100 millimeter. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, zijn normaal gesproken de volgende werkdag in huis.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X