9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kerstens voorzitter NOA

VEENENDAAL – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) is John Kerstens benoemd tot voorzitter. Voormalig Kamerlid en vakbondsvoorzitter Kerstens kijkt er naar uit om met zijn medebestuurders snel stappen vooruit te zetten. “Er zijn volop uitdagingen voor de afbouwsector en de NOA-familie is er klaar voor om deze kansen te grijpen.”

De 56-jarige voormalig Kamerlid en vakbondsvoorzitter uit Arnhem kreeg het voorzitterschap overgedragen van vertrekkend voorzitter Ger Jaarsma. De nieuwe voorzitter is zeker geen onbekende in de bedrijfstak, want jarenlang was hij actief als voorzitter van FNV Bouw en onderhandelde hij bijvoorbeeld ooit eens over de CAO-Afbouw namens werknemers. “Ik ken NOA al een hele tijd. Het is een stevige club met een sterke positie in de bouw en afbouw. Een échte ondernemersvereniging, die ook de waarde van medewerkers inziet.”

“Ik ga verder bouwen aan het verenigingsgevoel binnen NOA”, aldus de kersverse voorzitter. “De sector biedt goede scholingsmogelijkheden, maar we zullen er hard aan moeten werken om onze positie in de bouwkolom te verstevigen, onze ambachten beter te profileren en Den Haag nog eens duidelijk te maken dat het mkb de kurk is waar de Nederlandse economie op drijft! De oplossing voor het woningtekort moet toch echt samen met de bouw en afbouw gerealiseerd worden.”

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven is met ruim 1.600 leden dé brancheorganisatie voor ondernemers van een Stukadoors- & Afbouwbedrijf, Vloeren & Terrazzobedrijf, Natuursteenbewerkingsbedrijf, Plafond- & Wandmontagebedrijf en allround Afbouwers.

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X