0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kantenband in meerdere kleuren en kleine hoeveelheden

NIJVERDAL – Ostermann levert kantenband in diverse kleuren en in kleine hoeveelheden. Daarmee sluit het bedrijf aan bij de vraag vanuit de markt.

Meubels en interieurs krijgen namelijk steeds meer kleur. Er worden niet alleen verschillende materialen, maar ook verschillende oppervlakken en decors met elkaar gecombineerd. Voor de inkoop van het kantenband betekent dit: er zijn kleine hoeveelheden van verschillende kantenband nodig. Hier een steendecor, daar een houtdecor, hier een unikleur in mat, daar dezelfde kleur, maar licht glanzend. De kanten moeten snel gevonden worden en betrouwbaar ‘Just in time’ geleverd worden. Met de snelzoekfunctie in de Ostermann Online-Shop vindt men binnen enkele klikken de passende kanten bij de oppervlakken van meer als zeventig plaatleveranciers. Daaronder bevinden zich 75 verschillende ABS kanten in rood, 65 ABS kanten in geel en maar liefst meer dan 160 ABS kanten in de kleurgroep groen. Daarbij komt nog een veelvoud aan melaminekanten in dezelfde kleuren.

Ostermann levert kantenband al vanaf 1 meter. De logistiek voor het noodzakelijke in- en uitboeken van kantenband heeft Ostermann door de jarenlange ervaring geoptimaliseerd. De voordelen voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer liggen voor de hand: geen restanten, een afval, minder voorraad en dus over de gehele linie een kostenbesparing. Moeten kanten met een moderne nulvoegtechnologie verwerkt worden, is het ook van belang om een minimale afname te hebben en dat er snel geleverd kan worden. Ostermann is specialist in het leveren van kleine hoeveelheden en levert Laser, Airtec en Infratec kanten al vanaf één rol. De kanten zijn uiterlijk na vier werkdagen klaar om verstuurd te worden.
Wie het internet gebruikt, via de Ostermann Online-Shop of met de Ostermann App, krijgt ook nog eens 2 procent korting.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X