0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kantenaanlijmer voor de kleinere interieurbouwer

WORMERVEER – Veelzijdig, volledig automatisch en met exclusieve oplossingen om kwalitatief hoogwaardige producten te maken: dat zijn de eigenschappen van de Olimpic K 560. De kantenaanlijmer die meer en meer de referentie bepaalt voor de kleinere interieurbouwer.

De prestaties van de Olimpic k 560 zijn verbeterd, waardoor de machine massief houten stroken kan aanlijmen met een dikte van 12 millimeter. Daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden beschikbaar zoals de nieuwe eye-M touchscreen besturing met Maestro Pro Edge software en het nieuwe retoursysteem voor panelen: fastback 21.

Grote panelen kunnen via de luchttafel aan de voorzijde van de machine worden geladen. Daarnaast is het mogelijk om met de nieuwe Airfusion + technologie kanten aan te lijmen een onzichtbare verbinding tot stand te brengen. Het is mogelijk om snel en zonder fouten te produceren met de nieuwe Maestro Pro Edge software, voor het programmeren met vooraf ingestelde macro’s en 3D weergave van het te produceren paneel. Maestro Pro Edge wordt geleverd met het nieuwe eye-M bedieningspaneel met 21,5” multitouch full HD scherm.

De ‘SGP’ lijm-unit levert een perfecte lijmnaad, dankzij de perfecte dosering en de speciale lijmopbrengrol. Het gebruik van EVA en PU-lijm wordt mogelijk gemaakt door een anti-aanhecht plasma behandeling en een snelle en eenvoudige omschakeling tussen de verschillende lijmtypes.
De gestuurde assen maken het mogelijk om elke gewenste positie van de gelijkfreesunit en radiusschraapunit in te stellen, met automatische instelling voor twee verschillende radiussen, vellingkant en massief houten stroken.

Nadere informatie
SCM Group Nederland
Telefoon: 075 – 647 84 78
www.scmgroup.com

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X