4.9 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kanten in trendy betonlook

NIJVERDAL – Bij Ostermann heeft men een brede keuze aan ABS kanten in betonoptiek. Door de gestegen vraag naar modieuze oppervlakken in ‘Industrial Style’ is assortiment de afgelopen tijd verder uitgebreid. Een voorbeeld is de nieuwe ABS kanten Chicago Concrete lichtgrijs.

Beton is niet altijd zomaar beton – afhankelijk van de gewenste materiaaleigenschappen onderscheidt beton zich in de samenstelling en daarmee ook in zijn kleur. Verder is de structuur van de betonoppervlakte afhankelijk van het oppervlakte van de gietvorm en de verdere verwerking. Niet voor niets zijn er bij oppervlakteproducenten zo veel verschillende betondecors. Om aan deze veelvoud te voldoen levert Ostermann ondertussen meer dan twintig verschillende ABS kanten in betonoptiek.

Chicago beton lichtgrijs

Een voorbeeld van de vele noviteiten is de Ostermann ABS kanten Chicago beton lichtgrijs passend bij de plaat EGGER F 186 ST9 Chicago beton lichtgrijs. De kanten is leverbaar in de breedtes 23, 33, 43 en 100 millimeter en in dikte van 1 en 2 millimeter. Wie meer van donkere betonoppervlakken houdt, kan de kanten in dezelfde afmetingen ook voor Chicago beton donkergrijs bestellen.

Met de kanten Loft Beton, Smooth Concrete en Smooth Concrete brown zijn er vier nieuwe betondecors met miniperl oppervlak. Voor gladde respectievelijk geschuurde betonoppervlakken heeft Ostermann de kanten Dark Atelier, Light Atelier en Cemento Apolo in het assortiment opgenomen. Passend bij de betondecors, die als steen aanvoelen, zijn er nieuwe kanten Beton Natuur, Betongrijs imitatie, Betonactraciet imitatie, Claystone grijs en Claystone wit. Alle kanten zijn leverbaar in de breedtes 23, 33, 43, en 100 millimeter en in de dikte van 2 en/of 1 millimeter. De kantenspecialist snijdt de 100 millimeter kanten met de vertrouwde Ostermann Service in elke gewenste breedte.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X