1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kant- en-klare meubelelementen

NIJVERDAL – Individueel, op maat gemaakt meubilair is waar het in keuken-, meubel- en interieurbouw om draait. Maar niet alle elementen hoeven altijd in eigen werkplaats te worden vervaardigd. Ostermann ondersteunt haar klanten met een breed scala aan kant-en-klare meubelelementen.

Een mooie order van een vaste of potentiële klant in het verschiet, maar te weinig capaciteit, of het materiaal is moeilijk te verwerken in de eigen werkplaats. In dergelijke gevallen biedt Ostermann een betrouwbare en snelle service voor confectie voor meubelelementen. Deze omvatten schuifdeuren, kaderdeuren, ArciTech-laden, meubelfronten, houten laden, Evoline multimedia-systemen, meubelrolluiken. Veel van hen komen uit eigen productie..

Op maat laten maken

Ook al lijkt het inkopen van op maat gemaakte meubelelementen op het eerste gezicht duurder dan ‘zelfgemaakt’, onderaan de streep loont het absoluut. Door confectie uit te besteden bespaart de klant op personeels- en opslagkosten, er is geen afval en geen restanten. De aanschaf van dure machines of speciaal gereedschap is niet meer nodig. En in de tijd dat bijvoorbeeld de schuifdeur bij Ostermann wordt gebouwd, kunnen de eigen medewerkers van het bedrijf worden ingezet voor andere lucratieve opdrachten.

Tijd sparen

Een bestelling snel en eenvoudig online configureren, kan door een bezoek te brengen aan de Ostermann ‘Configuratorwelt’ op www.ostermann.eu/configurator. Alle geselecteerde opties zijn te bekijken en te controleren. Meubelonderdelen zoals rolluiken, schuifdeuren of aluminium kozijnen worden vervaardigd door Ostermann in Bocholt (Duitsland). Hier hebben ze zich gespecialiseerd en beschikken ze over voldoende opslag-, montage- en verpakkingsruimte en de benodigde machines.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 62 06 06
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X