4.9 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Jubileumreizen Foreco groot succes

In het voorjaar meldde Foreco een ambitieus plan, nl. om met 7 gezelschappen van 12 tot 14 man en vrouw in Europa op reis te gaan. Deze 5-jarige traditie, nu wegens het 35 jarig bestaan werd voor de derde keer waar gemaakt.

Nu, half september gaat de laatste groep naar Schotland om een paar collega bedrijven te bezoeken. Inmiddels waren de Foreco medewerkers al in Zweden op zagerijen en in de houtoogst. In Tsjechië werd de deurenfabriek van Weekamp bezocht en ook in de Ardennen werd de houtoogst bekeken. Meerdere Duitse zagerijen waren het doel van weer andere trips. In Hongarije werd de oogst en verwerking van robinia in ogenschouw genomen. En dan er stonden telkens highlights op het programma waarbij de bedrijfsbezoeken ook een culturele omlijsting kregen.
Wenen, Praag, Budapest, Edinburgh, Trondheim, die indrukwekkende plaatsen kwamen allemaal voorbij. Maar even indrukwekkend was ook het bezoek aan Bastogne waar het gezelschap het Ardennen offensief herbeleefde. En Autostadt in Wolfsburg was ook een eye-opener, dit nadat er met de stoomtrein door het Harzgebergte was gereisd. Met de gemengde gezelschappen van medewerkers van Foreco Houtproducten, Foreco Houtconstructies en IJreka Speelomgevingen is het een gezamenlijke horizonverbreding geworden waar nog lang van wordt gesproken. Dat is ook goed want nu moeten ze weer 5 jaar wachten….

- Advertisement -

Laatste nieuws

X